Производ

EBP серија Приклучок за запирање од експлозија

Погоден за употреба во опасна гасна зона IIA, IIB, IIC и опасност од експлозија 1 и зона 2.
Запалива прашина IIIA, IIIB, IIIC зона 21 и зона 22
IP-код: 1P66
Температура на околината: -60≤ Ta ≤ + 100
Поранешна марка: Ex db IIC Gb, Ex eb IIC Gb, Ex tb IIIC Db IP66.
ATEx сертификат. Бр .: EPT 19 ATEx 3170U
IECEx сертификат. Бр .: IECEx EUT 18.0033U
EAC CU-TR сертификат. Бр .: RU C-CN.AЖ58.B.00232 / 20


Детали за производот

Најчесто поставувани прашања

Ознаки на производот

Кодекс на модел

1

Стандард за усогласеност

IEC 60079-0: 2011, IEC 60079-1: 2014, IEC 60079-7: 2015, IEC 60079-31: 2013
EN 60079-0: 2012 + A11: 2013, EN 60079-1: 2014, EN 60079.-7: 2015, EN 60079-31: 2014

Табела за избор

2 3 图片4 5


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја