За нас

Компанија за вклучена технологија SUNLEEM

Профил на компанијата

Компанијата Sunleem Technology Incorporated е основана во градот Лиуши, градот Јуекинг, провинцијата hejеџијанг во 1992 година. Компанијата беше преместена во новата адреса на бр.15, улица Ксиенганг, град Јангченгху, област Ксиангченг, суужоу, провинција ianиангсу во 2013 година. Регистриран капитал на компанијата е 125,16 милиони CNY, зафаќа површина од околу 48000 квадратни метри за работилница и канцеларија. со персонал повеќе од 600, вклучувајќи ги и техничките луѓе 120 и 10 инженери и професори.

Компанијата има концепт на модерно управување и ги има APIQR ISO9001, EMs ISO014001 и 0HSAS18001 ISO / IEC 80034 систем за управување со квалитетот на експлозивни средства. Ревизијата на системот за управување со квалитет IECEX и ATEX QAR & OAN од страна на Германија TUV Rhineland (NB 0035), производите имаат IECEX, ATEX, EAC сертификати итн.

co-4

co-4

Компанијата Sunleem Technology Incorporated е специјализирана за опрема против експлозија, вклучително осветлување што не е во експлозија, фитинзи, контролен панел, итн. Производите се широко користени во областа на природен гас, нафта, фармацевтски производи и хемиска индустрија со експлозивен гас и запалив прашина ние сме снабдувачи на CNPC, Sinopec и CNOOC и др.

Компанијата Sunleem Technology Incorporated, има одличен тим за инженеринг услуги за вештини, кој опфаќа материјали, машини, електрична автоматизација, индустриска електроника, електроника, информатичка технологија и други дисциплини. Сите производи имаат независни права на интелектуална сопственост и ги добиваат релевантните сертификати за патент.

Концепт на компанија

Иновации
Иновациите напредуваат.

Одговорност
Вработените се со одговорност.

Извршување на вистината
Потрагата по вистината е основата на компанијата.

Акцент на талентите
Ние го охрабруваме приемот на талентите.

Company Profile

Порака на Претседавачот

Message of Chairman

добредојде за посета на веб-страницата на SUNLEEM Technology Incorporated Company!
Компанијата SUNLEEM Technology Incorporated Company е технолошки заснована, долга историја, славна традиција, доминантна позиција и има значително влијание во индустријата што не докажува експлозии. Во повеќе од 20 години историја на раст, SUNLEEM секогаш ги поддржува принципите на „клиенти и вработени прво, социјални бенефиции и интереси на акционерите истовремено“. Обезбедува клиенти со задоволителни производи и услуги засновани врз научно управување и строга и фина обработка. Денес, SUNLEEM стана водечки научно-технолошки парк во индустријата и важна производствена база, веруваме дека со постојана поддршка од пријателите од сите кругови ќе ни помогне да ја исполниме нашата мисија и да ги оправдаме нивните очекувања.

Се надевам дека оваа веб-страница може да стане прозорец за да нè разберат повеќе пријатели, мост за пријателска комуникација, да промовира меѓусебна соработка, да нè поттикне да создадеме подобра иднина заедно.