2019

2019

 • Oil and Gas Indonesia 2019

  Нафта и гас Индонезија 2019 година

  Индонезија е важен производител на нафта и гас во азиско-пацифичкиот регион и најголем производител на нафта и гас во Југоисточна Азија. Ресурсите на нафта и гас во многу сливови на Индонезија не се широко истражени и овие ресурси станаа потенцијални големи дополнителни резерви. Во последно време ...
  Прочитај повеќе
 • MIOGE 2019

  MIOGE 2019

  На 23 април 2019 година, 16-та Руска меѓународна изложба за нафта и гас (МИОГЕ 2019) беше свечено отворена во меѓународниот изложбен центар Крокус во Москва. Компанија за вклучена технологија SUNLEEM. донесе типичен електричен систем за осветлување против експлозија на оваа изложба. Во текот на овој п ...
  Прочитај повеќе
 • APPEA 2019

  АПЕЕА 2019 година

  Оптимистичките изгледи ги поттикнува домашната индустрија за гас во Австралија, која рапидно расте, создавајќи вредни работни места, приход од извоз и даночни приходи. Денес, гасот е од витално значење за нашата национална економија и модерниот начин на живот, така што обезбедувањето сигурно и достапно снабдување со гас за локалните потрошувачи останува ...
  Прочитај повеќе
 • ADIPEC 2019

  ADIPEC 2019 година

  Годишната глобална изложба на нафта и гас АДИПЕК се одржа во Абу Даби, главниот град на ОАЕ, на 11-14 ноември 2019 година. На оваа изложба има 15 изложбени сали. Според официјалната статистика, има 23 павилјони од Азија, Европа, Северна Америка и четирите континенти во Азија, Еур ...
  Прочитај повеќе