2019

2019

 • Oil and Gas Indonesia 2019

  Nafta dhe Gazi Indonezia 2019

  Indonezia është një prodhues i rëndësishëm i naftës dhe gazit në rajonin e Paqësorit Azi dhe prodhuesi më i madh i naftës dhe gazit në Azinë Juglindore, Burimet e naftës dhe gazit në shumë pellgje të Indonezisë nuk janë hulumtuar gjerësisht, dhe këto burime janë bërë rezerva të mëdha të mundshme shtesë. Në po kohët e fundit ...
  Lexo më shumë
 • MIOGE 2019

  MIOGE 2019

  Në 23 Prill 2019, Ekspozita Ndërkombëtare e 16-të Ruse e Naftës dhe Gazit (MIOGE 2019) u hap me madhështi në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitës Crocus në Moskë. Kompania e inkorporuar e teknologjisë SUNLEEM. solli një sistem elektrik ndriçimi tipik anti-shpërthim në këtë ekspozitë. Gjatë kësaj p ...
  Lexo më shumë
 • APPEA 2019

  APPEA 2019

  Perspektiva optimiste është nxitur nga industria e brendshme e gazit në Australi e cila po rritet me shpejtësi, duke krijuar vende pune të vlefshme, të ardhura nga eksporti dhe të ardhura nga taksat. Sot, gazi është jetik për ekonominë tonë kombëtare dhe mënyrat moderne të jetesës, kështu që sigurimi i një furnizimi të besueshëm dhe të përballueshëm të gazit për klientët vendas mbetet ...
  Lexo më shumë
 • ADIPEC 2019

  ADIPEC 2019

  Ekspozita vjetore globale e naftës dhe gazit ADIPEC u mbajt në Abu Dhabi, kryeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe, në 11-14 nëntor 2019. Në këtë ekspozitë ka 15 salla ekspozite. Sipas statistikave zyrtare, ka 23 pavione nga Azia, Evropa, Amerika e Veriut dhe katër kontinentet e Azisë, Eur ...
  Lexo më shumë