Babagan Kita

Perusahaan Gabungan Teknologi SUNLEEM

Profil Perusahaan

Perusahaan Perusahaan Teknologi Sunleem didegaké ing Liushi Town, Yueqing City, Provinsi zhejiang ing taun 1992. Perusahaan kasebut dipindhah alamat anyar ing No.15, Jalan Xihenggang, Kota Yangchenghu, Distrik Xiangcheng, suzhou, Provinsi Jiangsu ing taun 2013. CNY125,16 yuta, kalebu 48000 meter persegi kanggo bengkel lan kantor. karo staf luwih saka 600, kalebu wong teknis 120 lan 10 insinyur lan profesor.

Perusahaan kasebut nduwe konsep manajemen modern lan entuk APIQR ISO9001, EMs ISO014001, lan 0HSAS18001 ISO / IEC 80034 sistem manajemen kualitas eksplosif. Audit sistem manajemen IECEX lan ATEX QAR & OAN dening Jerman TUV Rhineland (NB 0035), produk kasebut duwe sertifikat IECEX, ATEX, EAC, lsp.

co-4

co-4

Perusahaan Perusahaan Teknologi Sunleem duwe spesialisasi ing peralatan sing ora bisa diledhot, kalebu lampu bukti, perlengkapan, panel kontrol, lan sapiturute. Produk kasebut digunakake ing bidang gas alam, minyak bumi, farmasi lan industri kimia kanthi bahan bakar bahan bakar lan mudah terbakar bledug kita minangka pemasok CNPC, Sinopec lan CNOOC dll.

Perusahaan Perusahaan Teknologi Sunleem, duwe tim layanan rekayasa katrampilan sing luar biasa, sing isine bahan, mesin, otomatisasi listrik, elektronik industri, elektronik, teknologi informasi lan disiplin liyane. Kabeh produk duwe hak kekayaan intelektual independen lan entuk sertifikat paten sing relevan.

Konsep Perusahaan

Inovasi
Inovasi nggawe kemajuan.

Tanggung jawab
Karyawan karo resposibility.

Ngupaya kayekten
Ngupaya kayekten minangka dhasar perusahaan.

Nandheske bakat
Kita nyengkuyung nampa talenta.

Company Profile

Pesen Ketua

Message of Chairman

Sugeng rawuh ing situs web SUNLEEM Technology Incorporated Company!
Perusahaan Gabungan Teknologi SUNLEEM minangka basis teknologi, sejarah dawa, tradhisi sing mulya, posisi sing dominan lan duweni pengaruh sing signifikan ing industri bukti ledakan. Sajrone sejarah pertumbuhan luwih saka 20 taun, SUNLEEM tetep negesake prinsip "pelanggan lan staf dhisik, mupangat sosial lan kepentingan para pemegang saham kanthi serentak". Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk lan layanan sing memuaskan adhedhasar manajemen ilmiah lan pamrosesan sing ketat & apik. Dina iki, SUNLEEM dadi taman teknologi sains utama ing industri lan basis pabrikan sing penting, kita yakin manawa kanthi dhukungan saka para kanca saka kabeh kalangan bakal mbantu kita ngrampungake misi lan netepi gegayuhan.

Muga-muga situs web iki bisa dadi jendhela supaya luwih akeh kanca ngerti babagan kita, jembatan komunikasi sing ramah, ningkatake kerja sama, ngajak kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik.