//cdn.globalso.com/en.sunleem/7772d63d1.jpg
//cdn.globalso.com/en.sunleem/1590f6fe2.jpg
//cdn.globalso.com/en.sunleem/a3f05dd59.jpg
babagan kita
SUNLEEM Technology Incorporated Company is Located at Suzhou city, a national historical & cultural, also an important city of the Yangtze River Delta. SUNLEEM is a manufacturer and service provider, engaged in providing high-level security explosion-proof electrical products for petroleum & petrochemistry, coal power, pharmaceutical, chemical industries and other fields which is related to national economy and security.

Profil Perusahaan

Perusahaan Gabungan Teknologi SUNLEEM Dumunung ing kutha Suzhou, sejarah & budaya nasional, uga kutha Delta Sungai Yangtze sing penting. SUNLEEM minangka pabrikan lan panyedhiya layanan, melu nyedhiyakake produk listrik bukti-bukti keamanan tingkat tinggi kanggo petroleum & petrokimia, tenaga batu bara, farmasi, industri kimia lan lapangan liyane sing ana gandhengane karo ekonomi lan keamanan nasional.

liyane

Warta

TERBARU
liyane
  • 25 Mei2021

    Sugeng Pak Yang Mendapat Sertifikat CoPC Anyar.

    Manajer perusahaan Departemen Bisnis Internasional, Pak Hart Yang entuk sertifikasi IECEx CoPC ing wulan April 2021 dening TSA Australia. Sertifikat kasebut wis diterbitake tanggal 22 Mei 2021 ...

  • 24 Des2020

    Minyak lan Gas Bumi Indonesia 2019

    Indonesia minangka produsen minyak lan gas penting ing wilayah Asia Pasifik lan produsen minyak lan gas paling gedhe ing Asia Tenggara, Sumber daya minyak lan gas ing pirang-pirang cekungan ing Indonesia durung ...