Tentang Kami

Perusahaan Perusahaan Teknologi SUNLEEM

Profil Perusahaan

Sunleem Technology Incorporated Company didirikan di Liushi Town, Yueqing City, Provinsi zhejiang di taun 1992. Perusahaan dipindahkeun alamat anyar dina No.15, Xihenggang Street, Yangchenghu Town, Distrik Xiangcheng, suzhou, Provinsi Jiangsu di 2013. Perusahaan anu didaptarkeun ibukota nyaéta CNY125.16 juta, ngaliput legana sakitar 48000 méter pasagi kanggo bengkel sareng kantor. kalayan staf langkung ti 600, kalebet jalma téknis 120 sareng 10 insinyur sareng profesor.

Perusahaan nyepeng konsép manajemén modéren sareng ngagaduhan APIQR ISO9001, EMs ISO014001, sareng 0HSAS18001 ISO / IEC 80034 Sistem manajemen kualitas ngabeledug. Sistem pengawasan mutu IECEX sareng ATEX sistem QAR & OAN ku Jérman TUV Rhineland (NB 0035), produkna gaduh sertipikat IECEX, ATEX, EAC, jst.

co-4

co-4

Sunleem Technology Incorporated Company khusus pikeun perlengkapan ledakan-buktina, kalebet lampu ledakan-buktina, fittings, panel kontrol, sareng sajabana. Produk-produkna seueur dianggo di daérah gas alam, minyak bumi, farmasi sareng industri kimia di lapangan kalayan bahan peledak bahan bakar sareng kaduruk lebu. kami supplier tina CNPC, Sinopec sareng CNOOC jst.

Perusahaan Perusahaan Sunleem Technology Incorporated, éta ngagaduhan tim jasa rékayasa katerampilan anu luhung, anu ngaliput bahan, mesin, otomatis listrik, éléktronika industri, éléktronika, téknologi informasi sareng disiplin anu sanés. Sadaya produk ngagaduhan hak cipta intelektual bebas sareng kéngingkeun sertipikat patén anu aya hubunganana.

Konsép Perusahaan

Inovasi
Inovasi ngajantenkeun kamajuan.

Tanggung jawab
Karyawan kalayan resposibility.

Ngudag bebeneran
Ngudag bebeneran mangrupikeun pondasi perusahaan.

Tekenan kana bakat
Kami ngadorong pangakuan bakat.

Company Profile

Pesen Pupuhu

Message of Chairman

wilujeng sumping nganjang kana halaman wéb Perusahaan SUNLEEM Technology Incorporated!
Perusahaan Teknologi SUNLEEM Incorporated mangrupikeun téknologi, sajarah panjang, tradisi anu mulya, posisi dominan di sareng ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina industri ngabeledug. Dina langkung ti 20 taun sejarah kamekaran, SUNLEEM teras-terasan ngajantenkeun prinsip "nasabah sareng staff heula, manpaat sosial sareng kapentingan pemegang saham sakaligus". Nyayogikeun palanggan kalayan produk sareng jasa anu nyugemakeun dumasar kana manajemén ilmiah sareng pamrosésan anu ketat & rapi. Dinten ayeuna, SUNLEEM parantos janten taman sains-téknologi industri ngarah sareng basis manufaktur anu penting, kami yakin yén ku pangrojong anu tetep ti rerencangan ti sadaya kalangan bakal ngabantosan urang pikeun minuhan misi sareng hirup sesuai sareng anu diarepkeun.

Mudah-mudahan halaman wéb ieu tiasa janten jandéla pikeun langkung seueur réréncangan ngartos kami, jembatan komunikasi anu ramah, ngamajukeun kerjasama, ngadorong urang pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.