Rreth Nesh

Kompania e inkorporuar e teknologjisë SUNLEEM

Profili i Kompanisë

Sunleem Technology Incorporated Company u themelua në qytetin Liushi, qytetin Yueqing, Provinca Zhejiang në vitin 1992. Kompania u zhvendos në adresë të re në Nr.15, Rruga Xihenggang, Qyteti Yangchenghu, Distrikti Xiangcheng, Suzhou, Provinca Jiangsu në 2013. Kompania është e regjistruar në kryeqytet. 125.16 milionë CNY, mbulon një sipërfaqe rreth 48000 metra katrorë për punëtori dhe zyrë.me më shumë se 600 staf, duke përfshirë njerëzit teknikë 120 dhe 10 inxhinierë dhe profesorë.

Kompania mban konceptin e menaxhimit modern dhe ka marrë sistemin e menaxhimit të cilësisë eksplozive APIQR ISO9001, EMs ISO014001 dhe 0HSAS18001 ISO/IEC 80034.Auditimi i sistemit QAR & OAN të menaxhimit të cilësisë IECEX dhe ATEX nga Gjermania TUV Rhineland (NB 0035), produktet kanë certifikata IECEX, ATEX, EAC, etj.

bashkë-4

bashkë-4

Sunleem Technology Incorporated Company është e specializuar në pajisjet kundër shpërthimit, duke përfshirë ndriçimin kundër shpërthimit, pajisjet, panelin e kontrollit, etj. Produktet përdoren gjerësisht në fushën e gazit natyror, naftës, farmaceutikës dhe industrisë kimike me substanca gaz shpërthyes dhe të djegshëm pluhuri.ne jemi furnizues i CNPC, Sinopec dhe CNOOC etj.

Sunleem Technology Incorporated Company, ajo ka një ekip të shkëlqyer shërbimi inxhinierik me aftësi, i cili mbulon materialet, makineritë, automatizimin elektrik, elektronikën industriale, elektronikën, teknologjinë e informacionit dhe disiplina të tjera.Të gjitha produktet kanë të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale dhe marrin certifikatat përkatëse të patentave.

Koncepti i kompanisë

Inovacioni
Inovacioni bën përparim.

Përgjegjësia
Punonjësit janë me përgjegjësi.

Kërkimi i së vërtetës
Kërkimi i së vërtetës është themeli i kompanisë.

Theksimi i talenteve
Ne inkurajojmë pranimin e talenteve.

Profili i Kompanisë

Mesazhi i Kryetarit

Mesazhi i Kryetarit

Mirë se vini të vizitoni faqen e internetit të kompanisë SUNLEEM Technology Incorporated!
Kompania SUNLEEM Technology Incorporated është një histori e gjatë, e bazuar në teknologji, traditë e lavdishme, pozitë dominuese dhe ka një ndikim të rëndësishëm në industrinë rezistente ndaj shpërthimeve.Në historinë më shumë se 20 vjeçare të rritjes, SUNLEEM mbështet gjithmonë parimet e "klientit dhe stafit në radhë të parë, përfitimet sociale dhe interesat e aksionarëve në të njëjtën kohë".Ofron klientëve produkte dhe shërbime të kënaqshme bazuar në menaxhimin shkencor dhe përpunimin e rreptë dhe të mirë.Sot, SUNLEEM është bërë parku kryesor shkencor-teknologjik i industrisë dhe një bazë e rëndësishme prodhuese, ne besojmë se me mbështetjen e vazhdueshme të miqve nga të gjitha qarqet do të na ndihmojë të përmbushim misionin tonë dhe të përmbushim pritshmëritë e tyre.

Shpresojmë që kjo faqe interneti të bëhet një dritare për më shumë miq për të na kuptuar, një urë për komunikim miqësor, për të promovuar bashkëpunimin e ndërsjellë, për të na nxitur të krijojmë një të ardhme më të mirë së bashku.