//cdn.globalso.com/en.sunleem/7772d63d1.jpg
//cdn.globalso.com/en.sunleem/1590f6fe2.jpg
//cdn.globalso.com/en.sunleem/a3f05dd59.jpg
tentang Kami
SUNLEEM Technology Incorporated Company is Located at Suzhou city, a national historical & cultural, also an important city of the Yangtze River Delta. SUNLEEM is a manufacturer and service provider, engaged in providing high-level security explosion-proof electrical products for petroleum & petrochemistry, coal power, pharmaceutical, chemical industries and other fields which is related to national economy and security.

Profil Perusahaan

Perusahaan Gabungan Teknologi SUNLEEM Tempatna di kota Suzhou, mangrupikeun sajarah & budaya nasional, ogé kota penting Delta Walungan Yangtze. SUNLEEM mangrupikeun pabrik sareng panyayogi jasa, aktipitas nyayogikeun produk listrik tingkat ledakan-buktina tingkat luhur pikeun minyak bumi & pétrokimia, kakuatan batubara, farmasi, industri kimia sareng bidang-bidang sanés anu aya hubunganana sareng ékonomi nasional sareng kaamanan.

Tambih deui

Warta

PANGANYARNA
Tambih deui
  • Mei-252021

    Ngahaturkeun nuhun ka Yang Yang Sertipikat CoPC Anyar.

    Manajer perusahaan kami ti Jurusan Bisnis Internasional, Mr Hart Yang ngagaduhan sertifikasi IECEx CoPC dina April 2021 ku TSA Australia. Sértipikatna parantos dikaluarkeun dina kaping 22 Méi, 2021. Sertifikat ...

  • 24 Des2020

    Minyak jeung Gas Indonésia 2019

    Indonésia mangrupikeun produsen minyak sareng gas penting di daérah Asia Pasipik sareng produsen minyak sareng gas panggedéna di Asia Tenggara, Sumberdaya minyak sareng gas di seueur cekungan di Indonésia tacan ...