//cdn.globalso.com/sunleem/7772d63d1.jpg
//cdn.globalso.com/sunleem/1590f6fe2.jpg
//cdn.globalso.com/sunleem/a3f05dd59.jpg

përqendrohuni në industrinë e rezistencës ndaj shpërthimit

Si një markë lider me avantazhe thelbësore në fushën globale kundër shpërthimit, ne jemi të përkushtuar të ruajmë sigurinë e jetës dhe pronës njerëzore

 • Zgjidhje e sistemit të ndriçimit për Aeroportin Ndërkombëtar Daxing të Pekinit.
  Zgjidhje e sistemit të ndriçimit për Aeroportin Ndërkombëtar Daxing të Pekinit.
  Mëso më shumë
 • Aparat elektrik rezistent ndaj shpërthimit për platformën qendrore të fushës së gazit Liwan 3-1, platforma më e madhe e shpimit në ujë të thellë në Azi
  Aparat elektrik rezistent ndaj shpërthimit për platformën qendrore të fushës së gazit Liwan 3-1, platforma më e madhe e shpimit në ujë të thellë në Azi
  Mëso më shumë
 • Sistemi inteligjent i ndriçimit për Zhejiang Petrochemicals 40 milion ton projekt vjetor të rafinimit dhe integrimit kimik.
  Sistemi inteligjent i ndriçimit për Zhejiang Petrochemicals 40 milion ton projekt vjetor të rafinimit dhe integrimit kimik.
  Mëso më shumë

produkt

Lajme

 • Sunleem do të marrë pjesë në Ekspozitën OGA

  Sunleem do të marrë pjesë në Ekspozitën OGA

  Sunleem do të marrë pjesë në Ekspozitën e 19-të të Inxhinierisë Aziatike të Naftës, Gazit dhe Petrokimike nga data 13 deri më 15 shtator 2023. Mirë se vini të vizitoni stendën tonë.Salla 7 Kabina Nr.7-7302.
 • Agjenti i biznesit nga KUVAIT vizitoi Sunleem

  Agjenti i biznesit nga KUVAIT vizitoi Sunleem

  Më 8 maj 2023, z. Jasem Al Awadi dhe z. Saurabh Shekhar, klientët nga Kuvajti erdhën në Kinë për të vizituar fabrikën e Sunleem Technology Incorporated Company.Z. Zheng Zhenxiao, kryetari i kompanisë sonë, pati një diskutim të thellë me klientët mbi Kinën dhe K...
 • Auditimi i fabrikës dhe miratimi nga kablloja Online

  Auditimi i fabrikës dhe miratimi nga kablloja Online

  Më 17 qershor, klienti i shquar z. Mathew Abraham nga Online Cables (Scotland) Limited, kompania më e mirë e shërbimeve e specializuar në menaxhimin dhe furnizimin e kabllove elektrike dhe produkteve të tjera elektrike për industrinë e naftës dhe gazit në mbarë botën, vizitoi Suzhou...