Produkt

 • Kuti kryqëzimi AH kundër shpërthimit

  Kuti kryqëzimi AH kundër shpërthimit

  Detajet Aplikacioni Projektuar për atmosfera shpërthyese Zona 1 dhe Zona 2;Projektuar për pluhur të djegshëm Zona 21 dhe Zona 22;Projektuar për atmosfera shpërthyese të grupeve IIA, IIB dhe IIC;Projektuar për klasifikimet e temperaturës T1~T6;Projektuar për vende të rrezikshme shpërthyese si rafineria e naftës, magazinimi, kimikatet, farmaceutikët, tekstili, printimi, industritë ushtarake etj. Referencat e porositjes së kodit të modelit Hyrja e kabllove është e tipit G, ju lutemi tregoni kërkesat e tjera;Hyrja e kabllove të li...
 • Kutitë e kanalit YHXe kundër shpërthimit

  Kutitë e kanalit YHXe kundër shpërthimit

  Detajet Aplikacioni Projektuar për atmosfera shpërthyese Zona 1 dhe Zona 2;Projektuar për pluhur të djegshëm Zona 21 dhe Zona 22;Projektuar për grupe II A, II B, IIC atmosfera shpërthyese;Projektuar për vende të rrezikshme shpërthyese si rafineria e naftës, magazinimi, kimikatet, farmaceutikët, industritë ushtarake, etj. Karakteristikat e Kodit të Modelit Shtojca është bërë nga aliazh alumini i derdhur dhe çeliku i derdhur;Mbyllja është prej aliazh alumini me sipërfaqe të lyer me pluhur elektrostatik të tensionit të lartë ose prej c...
 • Pajisje vulosjeje BCG kundër shpërthimit

  Pajisje vulosjeje BCG kundër shpërthimit

  Detajet Aplikacioni Projektuar për atmosfera shpërthyese Zona 1 dhe Zona 2;Projektuar për pluhur të djegshëm Zona 21 dhe Zona 22;Projektuar për grupe II A, IIB, IIC, atmosfera shpërthyese;Projektuar për vende të rrezikshme shpërthyese si rafineria e naftës, magazinimi, kimikatet, farmaceutikët, industritë ushtarake, etj;Projektuar për ndarjen e kanalit në instalime elektrike të tubave të çelikut.Veçoritë e Kodit të Modelit Shtojca është e derdhur nga aliazh alumini me sipërfaqe të veshur me pluhur elektrostatik të tensionit të lartë;Me shku...
 • Sindikatat e provës së shpërthimit të BHJ

  Sindikatat e provës së shpërthimit të BHJ

  Detajet Aplikacioni Projektuar për atmosfera shpërthyese Zona 1 dhe Zona 2;Projektuar për pluhur të djegshëm Zona 20, Zona 21 dhe Zona 22;Projektuar për grupe II A, IIB, IIC, atmosfera shpërthyese;Projektuar për vende të rrezikshme shpërthyese si rafineria e naftës, magazinimi, kimikatet, farmaceutikët, industritë ushtarake, etj. Lloje dhe specifika të ndryshme janë në dispozicion për përzgjedhje.Referencat e renditjes së kodit të modelit Lloji normal është G me specifikim të njëjtë në çdo skaj;Metrikë, NPT dhe të tjera...
 • Kuti kryqëzimi BJX kundër shpërthimit

  Kuti kryqëzimi BJX kundër shpërthimit

  Kujdes në qendër të vëmendjes