Produkt

 • Ndriçim LED i Serisë ELL601 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë ELL601 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB+H2.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex db IIB+H2 T6/T5 Gb, Ex tb IIIC T80℃/T95℃ Db
  Certifikata ATEx.Nr.:AÜV 19 ATEX 8446X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx TUR 19.0066X
  Klasa I Divizioni 1 Grupi B,C&D
  Klasa I Divizioni 2 Grupi A,B,C&D
  Klasa II Divizioni 1,2 Grupi E,F&G

 • Ndriçim LED i Serisë ELL136 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë ELL136 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex de mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80℃ Db
  Certifikata ATEx.Nr.:ECM 18 ATEX 4867
  EAC CU-TR Cert.Nr.: RU C-CN.AЖ58.B.00321/20

 • Ndriçim LED i Serisë BZD130 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë BZD130 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex db IIC T5 Gb, Ex tb IIIC T95℃ Db.
  Certifikata ATEx.Nr.:LCIE 17 ATEX 3062X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx LCIE 17.0072X
  EAC CU-TR Cert.Nr.: RU C-CN.AЖ58.B.00192/20

 • Ndriçime lineare LED të serisë EFL708, rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçime lineare LED të serisë EFL708, rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA, IIB, IIC, Zona 1 dhe Zona 2 me gaz të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA, IIIB, IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66.
  Ish-Marku:
  Ex db eb mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80°C Db.
  II 2 G Ex db eb mb IIC T6 Gb, II 2 D Ex tb IIIC T80°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 19 ATEX 2352

 • Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL101 rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL101 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA,IIB,IIC Zona1 dhe Zona2 e gazit të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66.
  Ish-Marku:
  Ex de ib IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80°C Db.
  II 2G Ex de ib q IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 18 ATEX 4869

 • Aparatet e sinjaleve dhe alarmit të serisë ESL100 kundër shpërthimit

  Aparatet e sinjaleve dhe alarmit të serisë ESL100 kundër shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: IP66
  Ish-Marku:
  Ex de ib IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80℃ Db.
  II 2G Ex de ib IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80℃ Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 18 ATEX 4868

 • Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL102 rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL102 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA,IIB,IIC Zona1 dhe Zona2 e gazit të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP65.
  Ish-Marku:
  Ex de ib q IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80°C Db.
  II 2G Ex de ib q IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 18 ATEX 4870

 • Pajisjet e dritës fluoreshente BHY

  Pajisjet e dritës fluoreshente BHY

  Detajet Aplikacioni i projektuar për Zonën 1 dhe Zonën 2 të Atmosferave Eksplozive;Projektuar për IIA, IIB dhe IIC Grupet Atmosfera shpërthyese;Projektuar për klasifikimet e temperaturës T1~T4;E dizenjuar për vende të rrezikshme shpërthyese të tilla si magazinimi i rafinerisë së naftës, kimikate, farmaceutike, industri ushtarake, etj. Referencat e porositjes Llampa është e pajisur me tuba ndërsa largohet nga fabrika, mund të përdoret gjatë kohës që është në fuqi.Punon vetëm një tub në kushte emergjence;Materiali inox...
 • Ndriçimet e serisë CCd92 rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçimet e serisë CCd92 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA, IIB, IIC, Zona 1 dhe Zona 2 me gaz të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA, IIIB, IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66
  Ish-Marku:
  Lloji CCd92-I: Ex d IIC T4 Gb, Ex tb IIIC T130°C Db
  Lloji CCd92-III: Ex d IIC T3 Gb, Ex tb IIIC T195°C Db.
  Lloji CCd92-I: II 2G Ex d IIC T4 Gb, II 2D Ex tb IIIC T130°C Db.
  Lloji CCd92-III: II 2G Ex d IIC T3 Gb, II 2D Ex tb IIIC T195°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: LCIE 14 ATEX 3040X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx LCIE 14.0034X
  EAC CU-TR Cert.Nr.: RU C-CN.Aж58.B.00231/20

 • Ndriçues të serisë BFD610 rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçues të serisë BFD610 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në IIA, IIB+H2, gaz të rrezikshëm nga shpërthimi Zona1 dhe Zone2
  Pluhuri i djegshëm IIIA, IIIB, IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66
  Ish-Marku:
  Ex IIB+H2 T4~T3 Gb, Ex tb IIIC T*°C Db.
  II 2G Ex IIB+H2 T4~T3 Gb, II 2D Ex tb IIIC T*°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: LCIE 15 ATEX 3046X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx LCIE 15.0037X
  EAC CU-TR Cert.Nr.:RU C-CN.Aж58.B.00207/20