Produkt

 • Fotografia e kutisë së kryqëzimit EJB-e Stainless Steel

  Fotografia e kutisë së kryqëzimit EJB-e Stainless Steel

  sadasd

  Veçoritë

  ●Vlerësim i lartë IP●Saktësi e lartë e menteshës

  Materiale të shumta mbyllëse●Dimensionet e shumëfishta të mbylljes

  ●Brenda mund të instalohen terminale të ndryshme●Mentesha mund të instalohen në çdo drejtim

  ●I aplikueshëm për mjedise të ashpra si p.sh. Lartë●Temperatura, Lagështia e lartë & Korozioni i lartë.

 • Kuti kryqëzimi i Serisë EJB101 rezistente ndaj shpërthimit

  Kuti kryqëzimi i Serisë EJB101 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Ish-Marku:
  Ex db IIC T* Gb,Ex tb IIIC T* Db.

 • EJB102 Seria EJB102 Mbrojtje e zbrazët kundër shpërthimit

  EJB102 Seria EJB102 Mbrojtje e zbrazët kundër shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Ish-Marku:
  Ex db IIC Gb, Ex tb IIIC Db.
  Certifikata ATEx.Nr.:SEV 20 ATEX 0471 U
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx SEV 20.0016U

 • Kuti kryqëzimi i serisë EJB102 rezistente ndaj shpërthimit

  Kuti kryqëzimi i serisë EJB102 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Ish-Marku:
  Ex db IIC T* Gb,Ex tb IIIC T* Db.

 • Mbyllja e zbrazët kundër shpërthimit të serisë EJB

  Mbyllja e zbrazët kundër shpërthimit të serisë EJB

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA, IIB, zonën e gazit të rrezikshëm nga shpërthimi1 dhe zona2.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Ish-Marku:
  Ex db IIB Gb, Ex tb IIIC Db.
  Certifikata ATEx.Nr.:TÜV 19 ATEX 8473U
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx TUR 19.0073U

 • Ndriçim LED i Serisë ELL601 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë ELL601 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB+H2.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex db IIB+H2 T6/T5 Gb, Ex tb IIIC T80℃/T95℃ Db
  Certifikata ATEx.Nr.:AÜV 19 ATEX 8446X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx TUR 19.0066X
  Klasa I Divizioni 1 Grupi B,C&D
  Klasa I Divizioni 2 Grupi A,B,C&D
  Klasa II Divizioni 1,2 Grupi E,F&G

 • Përçues fleksibël rezistent ndaj shpërthimit të serisë NGd

  Përçues fleksibël rezistent ndaj shpërthimit të serisë NGd

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA IIB IIC Gaz i rrezikshëm nga shpërthimi Zona 1 dhe Zona 2.
  Pluhuri i djegshëm Zona 21 dhe Zona 22
  Ish-Marku:
  Ex db IIC Gb, Ex eb IIC Gb, Ex tb IIIC Db.
  II 2G Ex db IIC Gb, II 2G Ex eb IIC Gb, II 2D Ex tb IIIC Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: EPT 20 ATEX 3883U
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx EUT 20.0016U
  Rezistenca ndaj korrozionit: WF1, WF2
  Temperatura e ambientit: -55℃≤Ta≤+65℃

 • Ndriçim LED i Serisë ELL136 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë ELL136 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex de mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80℃ Db
  Certifikata ATEx.Nr.:ECM 18 ATEX 4867
  EAC CU-TR Cert.Nr.: RU C-CN.AЖ58.B.00321/20

 • Ndriçim LED i Serisë BZD130 rezistent ndaj shpërthimit

  Ndriçim LED i Serisë BZD130 rezistent ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: 1P66
  Shenja e mëparshme: Ex db IIC T5 Gb, Ex tb IIIC T95℃ Db.
  Certifikata ATEx.Nr.:LCIE 17 ATEX 3062X
  Certifikata IECEx.Nr.: IECEx LCIE 17.0072X
  EAC CU-TR Cert.Nr.: RU C-CN.AЖ58.B.00192/20

 • Ndriçime lineare LED të serisë EFL708, rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçime lineare LED të serisë EFL708, rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA, IIB, IIC, Zona 1 dhe Zona 2 me gaz të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA, IIIB, IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66.
  Ish-Marku:
  Ex db eb mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80°C Db.
  II 2 G Ex db eb mb IIC T6 Gb, II 2 D Ex tb IIIC T80°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 19 ATEX 2352

 • Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL101 rezistente ndaj shpërthimit

  Ndriçimet e urgjencës të serisë ESL101 rezistente ndaj shpërthimit

  I përshtatshëm për t'u përdorur në IIA,IIB,IIC Zona1 dhe Zona2 e gazit të rrezikshëm nga shpërthimi.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC Zona 21 dhe Zona 22
  Kodi IP: IP66.
  Ish-Marku:
  Ex de ib IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80°C Db.
  II 2G Ex de ib q IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80°C Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 18 ATEX 4869

 • Aparatet e sinjaleve dhe alarmit të serisë ESL100 kundër shpërthimit

  Aparatet e sinjaleve dhe alarmit të serisë ESL100 kundër shpërthimit

  I përshtatshëm për përdorim në zonën 1 dhe 2 të gazit të rrezikshëm nga shpërthimi IIA,IIB,IIC.
  Pluhuri i djegshëm IIIA,IIIB,IIIC zona 21 dhe zona 22
  Kodi IP: IP66
  Ish-Marku:
  Ex de ib IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80℃ Db.
  II 2G Ex de ib IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80℃ Db.
  Certifikata ATEX.Nr.: ECM 18 ATEX 4868

123Tjetra >>> Faqe 1/3