Produk

BJX8030 Bukti Persimpangan Bukti Korosi Bukti (e, ia, tD)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

  • Rincian

Lamaran

Dirancang kanggo atmosfer bledosan Zona 1 lan Zona 2; Dirancang kanggo zona debu sing bisa dibakar 21 lan Zona 22; Dirancang kanggo klompok atmosfer IIA, IIB lan IIC; Dirancang kanggo klasifikasi suhu T1 ~ T6; Dirancang kanggo lokasi mbebayani kayata bahan bakar minyak, panyimpenan, kimia, farmasi, militerindustri lsp. Dirancang kanggo kabel / cabang.

Kode Model

Pesenan Referensi

Pasokan normal piranti inlet kalebu ing jinis biasa. Syarat liyane, mangga wenehi; Mangga wenehi spesifikasi utas lan nomer inlet kanggo kabeh arah. Syarat liyane, waca. Contone: Yen perlu BJX8030 kothak persimpangan tahan korosi bledosan, kanthi 8 terminal sambungan, dirating 20A saiki, 4 entri munggah G3 / 4 ″, 2 entri mudhun G11 / 2 ″ lan stainless steel, model kasebut bakal "BJX8030-20 / 8 D4 (G3 / 4) X2 (G11 / 2) C".

Fitur

Enclosure digawe saka GRP, lan nduweni fitur sing apik, tahan korosi, resistensi statis, resistensi dampak, reliabilitas termal sing apik, lsp. Ngadopsi struktur panyegelan labirin kanthi proses foaming kanggo njamin kinerja anti banyu lan anti debu sing apik; Pengikat sing kapapar yaiku bahan stainless steel kanthi desain anti drop, sing cocog kanggo pangguna kanggo nginstal lan njaga; Ngadopsi terminal keamanan sing tambah; Nomer terminal, arah entri kabel, nomer entri kabel lan spesifikasi kasedhiya saben panjaluk; Dirancang kanggo cabang utawa kabel peralatan listrik ing sirkuit kontrol, lan uga kanggo sambungan kontrol kendali, kabel listrik lan sinyal komunikasi.

Parameter Teknis

Kepatuhan karo: GB 3836.1, GB 3836.3, GB3836.4, GB 12476.1, GB12476.5, IEC60079-0, IEC60079-7, IEC60079-11, IEC61241-0, IEC61241-1; Perlindhungan bledosan: Ex e IIC T6 Gb, Ex tD A21 IP65 T80 ℃; Ex ia IIC T6 Ga / Ex iaD20 T80 Voltase sing dirating: AC220 / 380V; Dinilai saiki: 20A; Perlindhungan mlebu: IP65;IP66 Resistensi korosi: WF2.

Entri Kabel

Garis Besar lan Ukuran Mounting


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita