Produk

BJX8030 Bukti Bukti Korosi Résistansi Kotak Tanding (e, ia, tD)


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

  • Detil

Aplikasi

Dirancang pikeun atmosfir ngabeledug Zona 1 sareng Zona 2; Dirancang pikeun zona lebu kaduruk 21 sareng Zona 22; Dirancang pikeun grup IIA, IIB sareng IIC atmosfir ngabeledug; Dirancang pikeun klasifikasi suhu T1 ~ T6; Dirancang pikeun lokasi bahaya anu ngabeledug sapertos kilang minyak, ingetan, kimia, farmasi, militérindustri, jst. Dirancang pikeun wiring / branching.

Kode Modél

Pesenan Rujukan

Pasokan normal pikeun alat inlet aya dina jinis biasa. Syarat anu sanés punten nunjukkeun; Punten nunjukkeun spésifikasi benang sareng nomer inlet pikeun sadaya arah. Sarat sanésna punten nunjukkeun. Contona: Upami kedah BJX8030 ledakan kotak lalawanan proofcorrosion simpang, kalawan 8 terminal sambungan, dipeunteun 20A kiwari, 4 éntri luhur G3 / 4 ", 2 éntri handap G11 / 2 ″ sareng stainless steel, modélna janten "BJX8030-20 / 8 D4 (G3 / 4) X2 (G11 / 2) C".

Fitur

Kandang tina GRP, sareng ngagaduhan ciri bentuk anu saé, tahan korosi, résistansi statis, résistansi dampak, réliabilitas termal anu hadé, jst. Ngadopsi struktur sealing labyrinth kalayan prosés foaming pikeun mastikeun nu goodperformance of waterproof na dustproof; fasteners kakeunaan mangrupakeun bahan stainless steel kalayan design serelek anti, nu isconvenient for nu install jeung mertahankeun; Ngadopsi ningkatna terminal kaamanan; Jumlah terminal, sambungan kabel Éntri arah, angka Éntri sambungan kabel sarta spésifikasi areavailable sakumaha per pamundut; Dirancang pikeun cabang atanapi kabel tina alat-alat listrik dina sirkuit kontrol, sareng ogé pikeun sambungan kendali diri, kabel kakuatan sareng sinyal komunikasi.

Parameter Téknis

Patuh sareng: GB 3836.1, GB 3836.3, GB3836.4, GB 12476.1, GB12476.5, IEC60079-0, IEC60079-7, IEC60079-11, IEC61241-0, IEC61241-1; Perlindungan ledakan: Ex e IIC T6 Gb, Ex tD A21 IP65 T80 ℃; Ex ia IIC T6 Ga / Ex iaD20 T80 Dipeunteun tegangan: AC220 / 380V; Dipeunteun ayeuna: 20A; Perlindungan ngalanggar: IP65;IP66 lalawanan korosi: WF2.

Éntri Kabel

Garis Besar sareng Pamasangan Dimensi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami