Lajme

Lajme

Ekspozita e 7-të Ndërkombëtare e Naftës dhe Gazit në Tajlandë (OGET) 2017 është ekspozita më e madhe dhe më profesionale e naftës dhe gazit në Tajlandë.Ekspozita do të përfshijë naftën dhe gazin në rrjedhën e sipërme në rrjedhën e poshtme, dhe kompanitë petrokimike dhe ekspozuesit e industrisë mbështetëse do të marrin pjesë.Ekspozita e fundit tërhoqi Singaporin, ekspozues nga më shumë se 20 vende duke përfshirë Australinë, Francën, Malajzinë, Shtetet e Bashkuara, Gjermaninë, Korenë e Jugut, Mianmarin, Pakistanin dhe Turqinë.Ekspozuesit përfshijnë Thai PTT, BangChak, Techinp, WIKA, Coleman, SIAA, Alpha Group dhe gjigantë të tjerë të industrisë.Në të njëjtën kohë, ekspozita do të mbajë Seminarin e gazit natyror të naftës në Tajlandë dhe Teknologjisë Petrokimike të Azisë 2017.
4

SUNLEEM do të marrë pjesë në këtë ekspozitë të naftës dhe gazit në Tajlandë në vitin 2017 dhe po ju pret.

Ekspozita: Oil & Gas TAJLAND (OGET) 2017
Data: 10 Tetor 2017 – 12 Tetor 2017
Kabina nr.: 118


Koha e postimit: Dhjetor-24-2020