Produk

BZD130 Series Ledakan-buktina Lampu LED

Cocog pikeun dianggo dina IIA, IIB, IIC Ledakan zona gas bahaya1 sareng zona2.
Lebu lebu IIIA, IIIB, zona IIIC 21 sareng zona 22
Kode IP: 1P66
Ex-Mark: Ex db IIC T5 Gb, Ex tb IIIC T95 ℃ Db.
ATEx Cert. No.:LCIE 17 ATEX 3062X
IECEx Pasti. Henteu.: IECEx LCIE 17.0072X
EAC CU-TR Cert. Henteu.: RU C-CN.AЖ58.B.00192 / 20


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kode Modél

BZD130(1)

Méja Pilihan

10
Standar Patuh
IEC 60079-0: 2011, IEC 60079-1: 2014, IEC 60079-31: 2013.
EN 60079-0: 2012 + A11: 2013, EN 60079-1: 2014, EN 60079.-31: 2014

Parameter Téknis
Efisiensi bercahaya: ≥120lm / W
Faktor kakuatan:> 0.95
Suhu warna: 5500K ~ 6500K
Indéks rending warna: Ra> 75
Kode IP: IP66
Résistansi korosi: WF2
Suhu sekitarna: -40 ℃ ≤Ta≤ + 55 ℃

Diménsi sareng Photometry

BZD130(2)

Garis Besar sareng Diménsi Mouting

BZD130(3)
BZD130(4)BZD130(6)BZD130(5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami