Produk

Sinyal ESL100 Ledakan-buktina Sinyal sareng Alat Alarm

Cocog pikeun dianggo dina IIA, IIB, IIC Ledakan zona gas bahaya1 sareng zona2.
Lebu lebu IIIA, IIIB, zona IIIC 21 sareng zona 22
Kodeu IP: IP66
Ex-Mark:
Ex de ib IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T80 ℃ Db.
II 2G Ex de ib IIC T6 Gb, II 2D Ex tb IIIC T80 ℃ Db.
ATEX Cert. Henteu.: ECM 18 ATEX 4868


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kode Modél

1

Fitur

2

Standar Patuh

EN60079-0: 2012 + A11: 2013, EN60079-1: 2014, EN60079-7: 2015, EN60079-11: 2012, EN60079-31: 2014.
Parameter Téknis

Tegangan anu dipeunteun: AC36 / 110 / 220V, 50 / 60HzDC12 / 24 / 36V
Lampu: LED
Kakuatan lampu: ≤2.5W
Daya anu dipeunteun: ≤5W
Inténsitas Sora: ≥90dB
Frékuénsi strobe: 150tim / mnt
Résistansi korosi: WF1
Éntri kabel: G1 / 2 ″, G3 / 4 ″ (pendant3)
Diaméter luar kabel: φ6mm ~ 10mm, φ9mm ~ 14mm (pendant3).

Garis Besar sareng Pamasangan Dimensi

3 4 5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami